Tapaninpäivän projekti

Koska tarkoitus on, että esittelen tässä blogissa tekemiäni töitä, pitää mulla olla paikka missä kuvata niitä. Päätin siis tänään tehdä valokuvausboksin (ohjeet löytyy esim täältä: http://www.flaxandtwine.com/2013/02/diy-photo-light-box-a-finish-fifty-project/). Boksin tekeminen oli iisi biisi, tarvitaan vain pahvilaatikko, veitsi, teippiä, leivinpaperia sekä valkoista paperia!

1. Valitsin mahdollisimman ison laatikon, josta leikkasin kolme seinää pois. Teippasin samalla valkoisen paperin laatikkoon kiinni. Koska kaikki kaupat on tänään kiinni, piti mun tyytyä tälläiseen pieneen versioon – huomenna kaupasta lähtee mukaan isompi pahvilaatikko!

20141226_152148

2. Seuraavaksi teippasin puuttuvien seinien tilalle leivinpaperia. Ja oikeastaan se oli siinä, valokuvauslaatikko on valmis!

20141226_153121

3. Enää jäi jäljellen laatikon testaus. En oikein osannu päättää, mistä suunnasta tuleva valo on parhaimman näkönen, mutta kokeilulla sekin selviää. Kun kuvasta rajattiin kaikki turha pois, lopputulos näytti ihan hyvältä, kuvalaatua lukuunottamatta. Oon tyytyväinen! 🙂

20141226_190952-1-1

Huomenna kaupat on taas joulupyhien jälkeen auki, ja tämä tyttö lähtee shoppailemaan! Kauppalistalla on mm. materiaalia pikkusiskon syntymäpäivälahjaan, jota alan näpräämään. Siihen lahjaan uppoaa paljon aikaa ja rakkautta, odotan projektia innolla!

-A

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s